Запитан за даренията на служителите в компанията от по 20 000

...
Запитан за даренията на служителите в компанията от по 20 000
Коментари Харесай

Тарикатите от NEXO правят собствена партия през есента

Запитан за даренията на чиновниците в компанията от по 20 000 лева за „ Да, България “, Тренчев отвърна, че е горделив от гражданската позиция на работещите в компанията и загатна, че по този начин се основават нови партии – събират се съидейници и си приказват по общи тематики. 

 

Смята се, че след събитията от средата на януари, Тренчев е съумял да убеди съдружниците си от компанията за потребността от основаване на личен политически план.

Според неофициалните изказвания, Ананиев към този момент е определен за координатор на бъдещата политическа партия, която ще бъде записана най-късно през есента. Със сигурност ще пропусне изключителните парламентарни избори, които бяха планувани за 2 април.

 

От NEXO нямат планове да купуват партия, а да записват нова политическа групировка, което, както сами се досещате лишава време. Планират в листите им да попаднат непознати и най-вече неопетнени от политиката хора от региона на IT бранша и неправителствени организации.

 

Няма никакво подозрение, че партията ще се нарежда в десния бранш и ще упорства за смяна в правосъдната система и стопански напредък посредством приемане на криптовалутите като разплащателно средство в страната и данъчни облекчения за вложители в IT бранша. Това издават осведомени със тактиката на криптомилиардерите от NEXO.

 

Неофициално изказване гласи, че от компанията са доста разочаровани от водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев, както и от „ Да, България “, които не ги защитили след полицейска акция, а вместо това предпочели да се снишат и отхвърлят всякаква връзка с сдружението.

 

Мълвата носи, че единствено преди няколко месеца Антони Тренчев получил предложение от Политическа партия да стане претендент за кмет на София. Ананиев, чиято концепция е тази, я промотирал пред Кирил Петков. Антони Тренчев обаче изрично отклонил предлагането под предлог, че избира да развива бизнеса с криптовалута, който му носи баснословни облаги.. 

 

Публична загадка е, че сега като възможен претендент за кмет на столицата, подсилен от Политическа партия се сочи създателят на „ Телерик “ – милиардерът Васил Терзиев.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР